Techron® Concentrate Plus Polttoainejärjestelmän puhdistusaine erittäin korkealla suorituskyvyllä

Tuotekuvaus
Techron Concentrate Plus on polttoainejärjestelmän puhdistusaine, jolla on erittäin korkea suorituskyky. Chevronin edistyksellisellä polyeetteriamiiniteknologialla (PEA) formuloitu tuote tarjoaa polttoainejärjestelmän täydellisen käsittelyn bensiinikäyttöisissä henkilö- ja pakettiautoissa sekä kevyissä kuorma-autoissa.

Techron Concentrate Plus on suunniteltu haitallisten pienhiukkasten poistamiseen ruiskutussuuttimista, kaasuttimista, syöttöventtiileistä ja palotiloista erityyppisissä bensiinimoottoreissa, mukaan lukien imukanavaan ruiskuttavat polttoaineen ruiskutusjärjestelmät (PFI), suoraruiskutusjärjestelmät (DISI), hybridit ja flex-fuel-moottorit. Techron Concentrate Plus on yhteensopiva useiden kaupallisesti saatavien etanolipitoisten polttoaineiden, kuten E10- ja E85-bensiinien, kanssa ja suojaa järjestelmää niiden vaikutuksilta.

Asiakasedut
Tankillinen Techron Concentrate Plus puhdistusaineella käsiteltyä bensiiniä tarjoaa seuraavat edut:
+Auttaa poistamaan haitalliset pienhiukkaset polttoaineen ruiskutussuuttimista ja imuventtiileistä, ja parantaa näin polttoainetaloudellisuutta.
+Palauttaa ennalleen moottoritehon, kiihtyvyyden ja suorituskyvyn.
+Parantaa kylmäkäynnistyvyyttä.
+Vähentää jäämien aiheuttamaa nakutusta.
+Suojaa moottoria korroosiolta.
+Vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä.

Käyttökohteet
Techron Concentrate Plus on suunniteltu seuraaviin käyttökohteisiin:
Henkilö- ja pakettiautojen sekä kevyiden kuorma-autojen bensiinillä, etanolilla tai bensiini-etanoliseoksilla toimivat, sytytysjärjestelmällä varustetut nelitahtimoottorit. Bensiinihybridiajoneuvot. Nelitahtiperämoottorit

Suositukset
Suuret autonvalmistajat suosittelevat Techron Concentrate Plus puhdistusainetta.

Käsittelyohjeet
Lisää yksi 350 ml:n pullo Techron Concentrate Plus puhdistusainetta täyteen polttoainesäiliöön (50–70 litraa) 8 000 tai 16 000 km:n välein tai öljynvaihdon yhteydessä; saa käyttää enintään kahdesti öljynvaihtovälillä.
Huomautus: Varmista aina, että valittu tuote sopii yhteen alkuperäisen laitevalmistajan suositusten, koneen käyttöolosuhteiden sekä asiakkaan huoltotottumusten kanssa.

Tuotteen edut
+Edistää polttoainetaloudellisuutta.
+Parantaa moottorin tehoa ja kiihtyvyyttä.
+Parantaa kylmäkäynnistyvyyttä.
+Suojaa jäämien aiheuttamalta nakutukselta.
+Parantaa moottorin korroosiokestävyyttä.
+Vähentää pakokaasupäästöjä.

TUOTESELOSTE

Katso kuinka Techron toimii.

www.techronworks.com


TechronTechron